Teenused

Remondime erinevaid nutiseadmeid ja muud elektroonikat. Paljud tööd saame kohe kohapeal ära teha. Võimalus on tulla ka oma varuosaga ja meie teostame töö.

Kuidas saame aidata?

Ekraanivahetus

Ekraani puutetundlikkus ei toimi? Ekraan mõranenud? Katkise telefoni ekraani puhul vahetame välja terve esipaneeli. Sellega tagame uue ekraani täieliku funktsionaalsuse.

Akuvahetus

Aku ei kesta enam? On paisunud?Ole mureta, vahetame aku ära. Keskmiselt on telefoni akueluiga mõõduka kasutamise juures ca kaks aastat. 

Tagaklaasi- ja kaameraklaasi vahetus

Tagaklaas või tagukorpus purunenud? Kaameraklaas katki?  Saame välja vahetada tagaklaasi või terve tagakorpuse. Samuti ka kaameraklaasi puhul.

Nupuvahetus

Telefon nupuvajutused ei funktsioneeri enam või on nupp muljuda saanud?Telefoni küljenupud, kodunupud või klahvistiku vahetus pole meile võõras töö.

Laadimispesa vahetus

Telefon ei lae enam? Laeb teatud nurga alt? Kergematel juhtudel piisab laadimispesa puhastusest. Vajadusel saame parandada või paigaldada uue laadimispesa.

Veekahjustus

Telefon jäi vihma kätte? Või kukkus vette? Tasub kiiresti tegutseda ja telefon meie juurde tuua. Saame enamikel juhtudel telefoni töökorda või vähemalt andmed taastada.

Tarkvara probleemid

Teie telefonil ei toimi rakendus? Teie telefonil näitab hoiatust? Taolised probleemid on sagedased esinema nutiseadmetel. Kergematel juhtudel piisab telefoni taaskäivitamisest või seadete konfigureerimisest. Sõltuvalt probleemist, saame aidata kohapeal konsultatsiooni vormis.

Jootetööd

Seadme laadmispesa logiseb ning telefon laeb juhet liigutades? Paljudel seadmetel on laadimispesa joodetud emaplaadi külge, seljuhul saame eemaldada vana laadmispesa ja joota uue külge. Teostame ka teisi jootetöid.

Defekteerimise akti koostamine kindlustusseltsile

Teil kukkus seade maha ja purunes? Kui Teil on kodukindlustus, saab olenevalt omavastustuse suurusest seadme odavamalt korda teha. Koostame defekteerimisakti koos hinnapakkumisega, mille saate kindlustusseltsile edastada. Täpsemate juhiste saamiseks, võtke meiega ühendust.

Helista meile kohe